Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by e-Zemun On December - 19 - 2014 0 Comment

 AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu u saradnji sa kompanijama ‘’Worldwide Marketing Service’’, ‘’Algotech’’ i ‘’Kontal’’ pruža priliku stručnog usavršavanja u pomenutim kompanijama u marketingu za sve studente i mlade nezaposlene koji žele da napreduju. Nakon završene domaće prakse studentima je omogućeno plaćeno stručno iskustvo u oblasti marketinga u inostranstvu u okviru programa Global Talent. Ukoliko si student završne godine fakulteta u oblasti marketinga, ekonomskih I srodnih nauka, ovo je prava prilika za tebe!

Danas, kada domaći I inostrani poslodavci traže praktično iskustvo od kandidata, stručna praksa i internacionalno okruženje predstavljaju odskočnu dasku za uspešnu karijeru. Liderska iskustva, internacionalne prilike koje program Global Talent u okviru AIESEC organizacije pruža prepoznale su i pomenute kompanije, kroz uspostavljanje saradnje da fininsijskim ulaganjem podrže inostrane mogućnosti za mlade.

Global Talent - marketing

Svim studentima koji su pri kraju studija ili su već diplomirali na fakultetima ekonomskog usmerenja, kao i svim mladim nezaposlenima pruža se prilika za domaću, a nakon toga ispunjavaju uslov za stručnu plaćenu praksu u inostranstvu u oblasti marketinga. Kroz ovo praktično internacionalno iskustvo u trajanju od 6 do 12 meseci, student će primeniti znanja stečena na studijama, steći osećaj za preduzetništvo i iskusiti posao u kompaniji, što će ga diferencirati na tržištu rada.

Ovu priliku za plaćenu stručnu praksu u inostranstvu u oblasti marketinga, u okviru Global Talent programa, u potpunosti obezbeđuju i finansiraju kompanije ‘’Worldwide Marketing Service’’, ‘’Algotech’’ i ‘’Kontal’’ za šest studenata koji pokažu inicijativu i želju za razvojem i radom.

Kao neophodan uslov za prijavu na konkurs potrebno je da student bude završna godina fakulteta u pomenutim oblastima i da već poseduje određeno relevantno iskustvo u oblasti marketinga. Prijave se vrše tako što kandidati šalju svoj CV na email: globaltalentsef@gmail.com, nakon čega će u najkraćem mogućem roku biti kontaktirani za dalji proces selekcije. Rok za prijavu na konkurs je 30. decembar.

 Praksa u domaćoj kompaniji, a nakon toga i internacionalna stručna plaćena praksa je dragoceno iskustvo koje će obogatiti Vaš CV, sferu poslovanja i uticati direktno na Vaš lični i profesionalni razvoj. Iskoritite priliku danas!

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 

AIESEC na Ekonomskom fakultetu

Kamenička 6, Beograd

Biljana Kecman

Vice President of Marketing & PR

Mob: +381.65.27.93.029

E-mail: biljana.kecman@aiesec.net

 

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Fiat servis Goran – Altina

Fiat servis Goran – Altina

Možda vam kažu da mu posvećujete previše vremena, da je postao vaš ljubimac. Svesni ste da nigde ne idete bez njega,... 

Otvoren Rakia Bar u centru Zemuna

Otvoren Rakia Bar u centru Zemuna

Početkom marta u samom srcu centra Zemuna, između Keja i Glavne ulice, između Opštine i Gospodske ulice u pešačkoj... 

SNAGA PRIRODE = zdrava hrana

SNAGA PRIRODE = zdrava hrana

Prodavnica zdrave hrane SNAGA PRIRODE misli na Vas i Vaš zdrav život. U Prvomajskoj ulici pre nešto više od dva meseca... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: