Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by e-Zemun On February - 10 - 2013 0 Comment

Sjajna vest za dame. Kada kupujete nov automobil, najčešće ćete dobiti mnogo viši popust nego kada su u pitanju muškarci. Loša vest je samo što će morati često da izdrže pravu torturu nametljivih, ”ljigavih” i spremnih na sve prodavaca.

Magazin Auto Express poslao je dva misteriozna kupca, jednog muškarca i jednu ženu u istih 10 salona automobila s ciljem da kupe nov automobil.

zena salon

Ženi tajnom kupcu ponuđeni su prilično popusti u šest od deset prodajnih kuća, dok je muškarcu ponuđen popust kod tek dva prodavca.

Ipak, iskustva su veoma različita – žena navodi da je prodavac koji je uslužio, često već na ulazu i pre nego što je i pogledala automobil, obasipao komplimentima. Pričao je i opisivao svako dugme u automobilu, a kada je probala da priča o ceni i povoljnostima, odmah bi je ućutkivao i prelazio na drugu temu.

S druge strane, muški tajni kupac je čak u dva slučaja bio ignorisan od strane prodavaca, a u jednom slučaju je slušao probleme prodavca sa telefonom u njegovom stanu. Ali od deset prodajnih kuća, u polovini je naišao na korektne prodavce.

Categories: Auto

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

U Zemunu je u junu otvoren novi fitness studio Fit XS u Novogradskoj ulici. Ovo je vaša prilika da počnete odmah sa zdravim... 

“Egzakta – medika” zemunska poliklinika u Bežanijskoj ulici

“Egzakta – medika” zemunska poliklinika u Bežanijskoj ulici

Pored redovne zdravstvene zaštite koja se pruža u okviru državnih institucija u Zemunu, javila se potreba i za privatnim... 

What to visit in Zemun: short tourist guide

What to visit in Zemun: short tourist guide

When you are in Zemun there are many things to visit. Architecture of nowadays city center is mostly from 17 – 19th... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: