Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by e-Zemun On August - 28 - 2013 0 Comment

O obnovljenom Dusteru je već bilo reči, čak se u februaru govorilo da će njegova premijera biti održana u martu ove godine na Salonu automobila u Ženevi, ali se to tada ipak nije desilo.

Duster facelift će se naime premijerno pojaviti u septembru na Salonu u Frankfurtu, a nakon brojnih špijunskih slika maskiranih test primerka, evo i prvih fabričkih fotografija.

 101726-dacia duster 1

Rumunska Dacia (u vlasništvu Renaulta) tako nastavlja sa obnavljanjem svoje game, a ovaj restilizovani Dister stiže posle modela Lodgy, Dokker, Sandero II i Logan II.

 Kako bilo, Duster facelift je dobio doterani prednji i zadnji deo, mada ove prve zvanične slike otkrivaju da izmene i nisu toliko velike koliko se ranije mislilo. Ukratko, Duster modelske godine 2014 godine se ističe drugačijom prednjom maskom, doteranim branicima i svetlima i novim Dark Metal alu točkovima od 16 inča, a tu su i krovni nosači sa Duster natpisom i hromirana izduvna cev.
101727-dacia duster 11

Sem izmenjenog eksterijera, očekuje se i modernizacija unutrašnjosti (zvaničnih slika unutrašnjosti za sada još nema), a nezvanično se pominje da će se u ponudi naći i 1,2 litarski TCe turbo benzinski motor sa 115KS.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Categories: Auto

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

U Zemunu je u junu otvoren novi fitness studio Fit XS u Novogradskoj ulici. Ovo je vaša prilika da počnete odmah sa zdravim... 

“Egzakta – medika” zemunska poliklinika u Bežanijskoj ulici

“Egzakta – medika” zemunska poliklinika u Bežanijskoj ulici

Pored redovne zdravstvene zaštite koja se pruža u okviru državnih institucija u Zemunu, javila se potreba i za privatnim... 

SNAGA PRIRODE = zdrava hrana

SNAGA PRIRODE = zdrava hrana

Prodavnica zdrave hrane SNAGA PRIRODE misli na Vas i Vaš zdrav život. U Prvomajskoj ulici pre nešto više od dva meseca... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: