Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by e-Zemun On March - 12 - 2013 0 Comment

Za predstojeći Beogradski sajam automobila, kompanija Opel je spremila garantovane popuste za najpopularnije modela iz svog asortimana. Za sve buduće vozače Opela koji od 11.03. do 31.03 posete Opelova dilerstva ili Opelov štand na Sajmu automobila u Hali IV obezbeđeni su vaučeri sa garantovanim sajamskim uštedama.

Opel Corsa će vas osvojiti svojim šarmom, praktičnošću, zabavnim karakterom i kvalitetom koji traje. U udobnoj vožnji prepunoj zabave uživaće mladi vozači, a samouvereno će odgovoriti i potrebama porodičnih ljudi. Savršena je za uske gradske ulice, ali i dovoljno velika i udobna za duža putovanja. Sajamski vaučer za bilo koju izabranu verziju Corse Enjoy iznosi 450 evra čime se ostvaruje značajna ušteda za ovaj model.

opel sajam

Svojim izgledom, performansama i inovativnim sistemima, nova Opel Astra je za klasu ispred ostalih. Ona je pravi spoj vrhunske tehnologije i nemačkog kvaliteta. Savršena kombinacija funkcionalnosti i komfora, bezbednosti i udobnosti, dinamičnosti i elegancije čine Astru glavnom zvezdom Opelove flote. Sa sajamskim vaučerom ostvaruje se popust od 410 evra za za bilo koju izabranu verziju nove Opel Astre.

Nova Zafira Tourer postavlja nove standarde fleksibilosti u svom segmentu. Njen elegantni dizajn, prostranost, praktičnost i nove tehnologije omogućavaju opuštenu vožnju uz maksimalnu udobnost i sigurnost. Za Zafiru Tourer sa sajamskim vaučerom omogućena je ušteda od 410 evra za bilo koju izabranu verziju.

Insignia u potpunosti redefiniše segment automobila srednje veličine. Čak i najzahtevniji vozači će biti impresionirani sofisticiranim tehnologijama, revolucionarnim dizajnom, ergonomskom funkcionalnošću i vrhunskim performansama. Za Opel Insigniju sajamski vaučer donosi uštedu od neverovatnih 800 evra za bilo koju izabranu verziju ovog vrhunskog automobila.

Categories: Auto

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Studio SHOBOT – Photo & make up

Studio SHOBOT – Photo & make up

Studio SHOBOT je osnovan 2008. u Zemunu. Pored usluga izrade umetničkih i modnih fotografija, izrade book-ova, pruža i... 

“Egzakta – medika” zemunska poliklinika u Bežanijskoj ulici

“Egzakta – medika” zemunska poliklinika u Bežanijskoj ulici

Pored redovne zdravstvene zaštite koja se pruža u okviru državnih institucija u Zemunu, javila se potreba i za privatnim... 

Otvoren Gift shop u okviru Rakia Bara Zemun

Otvoren Gift shop u okviru Rakia Bara Zemun

Rakia Bar Zemun otvaren je početkom marta u centru Zemuna. Lokal se nalazi u neposrednoj blizini Opštine Zemun, Gospodske... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: