Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by e-Zemun On January - 4 - 2014 0 Comment

Mihael Šumaher, u stabilnom ali i dalje kritičnom stanju, u petak slavi 45. rođendan. Ferari, Šumaherov nekadašnji tim, najavio je da će ispred bolnice u Grenoblu održati “tihi skup” kako bi to obeležio.

Stanje Mihaela Šumahera, koji se u bolnici u Grenoblu bori za život, i dalje je nepromenjeno. Legenda Formule 1 u danas će, u stanju indukovane kome, dočekati 45. rođendan.

sumaher 11

Lekari su potvrdili da je Šumaher u stabilnom, ali i dalje kritičnom stanju posle dve operacije na glavi, a stručnjaci predviđaju da bi za dva dana on mogao na kratko da bude probuđen iz kome.

Na Univerzitetskoj klinici u Grenoblu uz Šumahera je porodica, supruga Korina, deca Mik i Đina Marija, otac Rolf i brat Ralf, koji su zahvalili svima na podršci, prenosi Kanal plus.

“Želimo da zahvalimo svim ljudima iz celog sveta koji su nam pružili podršku. Svi znamo da je Mihael pravi borac i da neće odustati”, stoji na službenoj stranici sedmostrukog svetskog prvaka.

Mediji navode da je u Grenoblu i dalje veliki broj novinara iz celog sveta, a tim Ferari, u čijem bolidu je Šumaher osvojio pet šampionskih titula, najavio je da će u petak održati “tihi skup” ispred bolnice da obeleži rođendan legendarnog asa.

Šumaher je u nedelju na skijanju u francuskom centru Meribel zadobio teške povrede, kada je pao i glavom udario u stenu, a lekari bolnice u Grenoblu bore se za njegov život.

Izvor: autoblog.rs

Categories: Auto

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

What to visit in Zemun: short tourist guide

What to visit in Zemun: short tourist guide

When you are in Zemun there are many things to visit. Architecture of nowadays city center is mostly from 17 – 19th... 

Kompanijske proslave: Rakia Bar Zemun – doživite Balkan experience

Kompanijske proslave: Rakia Bar Zemun – doživite Balkan experience

Rakia Bar Zemun – doživite pravi urbani Balkan experience Ovaj deo godine predstvlja vreme kada sve bolje kompanije... 

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

U Zemunu je u junu otvoren novi fitness studio Fit XS u Novogradskoj ulici. Ovo je vaša prilika da počnete odmah sa zdravim... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: