Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Dobrodošli!

Ovo je društveno-zabavno-poslovni portal Zemuna. Uz poštovanje i očuvanje tradicije, istorije i kulture naše opštine, sa obzirom da mnoge ljude sve manje interesuje šta se dešava negde daleko od njih samih, naša ideja vodilja je HIPERLOKALNO!

Naša ideja je da Vas na jedinstven i nezavistan način obavetimo o bitnim i zanimljivim dešavanjima pre svega u Zemunu, ali i šire, da Vam prezentujemo novosti  i interesantne  ličnosti, mesta i događaje, uz trud da Vam u svakoj kategoriji obezbedimo najsvežije, najinteresantnije komentare i poglede.

Zemun od  A do Z !!!

Uz to želimo da čujemo Vaša mišljenja o Zemunu danas, nekada i u budućnosti i  da zajedno pokušamo da kreiramo dinamičniji i atraktivniji Zemun i da ga takvog predstavimo drugima. Stoga:

  • Naša želja je da postanemo najkvalitetniji i najomiljeniji online magazin Zemuna.
  • Naša želja je da posetiocima, budemo polazna tačka i najpouzdaniji izvor svežih informacija o društvenim, kulturnim, zabavnim i poslovnim dešavanjima, shoppingu, rasprodajama, seminarima, restoranima i mestima za izlazak u Zemunu.
  • Naša želja je da svojim posetiocima uvek budemo na usluzi za najkvalitetnije planiranje slobodnog vremena tako što ćemo Vas obaveštavati unapred o svim bitnim i zanimljivim dešavanjima u Zemunu, Beogradu i šire.
  • Ovde možete i da saznate za najbolje dnevne/nedeljne i mesečne ponude i sniženja iza ćoška iz Zemuna i okoline.

U avgustu počinje da radi naš 2. sajt namenjen potrošačima i malom biznisu u Zemunu.

Od sada sve o Zemunu možete da pronađete ovde! Želimo Vam ugodno korišćenje.

Vaš,

e-Zemun.rs

Drugi o nama:

Blic.rs, 4. novembar 2010.

Dnevni list Danas 10.11.2010.

City magazine, Novembar 2010.

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Lasersko skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije

Razmišljate o laserskom skidanju dioptrije? Čuli ste da je moguće da ponovo progledate perfektno, bez bilo kakvih pomagala,... 

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

U Zemunu je u junu otvoren novi fitness studio Fit XS u Novogradskoj ulici. Ovo je vaša prilika da počnete odmah sa zdravim... 

SNAGA PRIRODE = zdrava hrana

SNAGA PRIRODE = zdrava hrana

Prodavnica zdrave hrane SNAGA PRIRODE misli na Vas i Vaš zdrav život. U Prvomajskoj ulici pre nešto više od dva meseca... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: