Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by On February - 27 - 2011 0 Comment

Postoje određeni kvaliteti koje žene vole i cene kod muškaraca. To nije samo visina, crna kosa i privlačan izgled. Postoje i drugi kvaliteti kod muškaraca kojima žene jednostavno ne mogu da odole. Radi se o mešavini fizičkih i emocionalnih osobina. Donosimo vam nekoliko stvari na koje treba posebno da obratite pažnju.

Žene vole muškarce koji uvek izgledaju doterano. One veruju da ćete se, ukoliko ste sposobni da se dobro brinete o sebi, adekvatno brinuti i o njima. Loš stil oblačenja, neuredna kosa, nokti i odeća su negativni faktori kada želite da impresionirate suprotan pol.
Žene bi radije da trošite novac racionalno, nego na preterano skupu dizajnersku odeću. Ako kupujete na nekim manje poznatim mestima sa jeftinijom odećom, pobrinite se da vaš način odevanja bude elegantan i naviknite se na to. Žene od vas neće očekivati previše, ali ipak možete da pokušate da kopirate neku od slavnih ličnosti. Dobro bi bilo kada biste pratili poslednje trendove. Baš kao što muškarci ne vole žene koje se oblače kao kaluđerice, tako i žene ne vole muškarce koji se oblače kao da su u kancelariji.

Šta je to što žene vole kod muškaraca

Jedna od najvažnijih osobina za žene je smisao za humor. Žene imaju i previše problema s kojima moraju da se bore, a vi ćete im pomoći ukoliko znate da se našalite. Pri tome nemojte ismejavati druge, jer to nije zabavno. Žene vole muškarce koji se znaju da se našale na svoj račun.
Ženama je potrebno često stavljati do znanja da ih volite i da se brinete za njih. Držanje za ruke za vreme šetnje, posmatranje zalaska sunca, povremeni zagrljaji i poljupci u obraz, kao i briga da sigurno pređu ulicu, ženama su jasni znaci da ste ponosni što vas ljudi gledaju kako se brinete za njih. Nepokazivanje privrženosti otvoreno je znak da se stidite osobe s kojom ste u vezi.
Žene će se osećati posebnim kada ih značajno pogledate i poklonite im iskren osmeh.
Muškarci treba da budu smireni, jer su žene mnogo osetljivije i vrlo lako reaguju burno. Nećete pomoći ukoliko učinite isto pri svakom incidentu. Vaš seksipil leži kako u vašem izgledu, tako i u vašem odnosu prema ženama. Žene vole mirne muškarce koji su u stanju da ih smire i uvere da će sve biti baš onako kako treba.

Izvor: Lepota i zdravlje

Categories: Ljubav i sex

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

U Zemunu je u junu otvoren novi fitness studio Fit XS u Novogradskoj ulici. Ovo je vaša prilika da počnete odmah sa zdravim... 

Otvoren Rakia Bar u centru Zemuna

Otvoren Rakia Bar u centru Zemuna

Početkom marta u samom srcu centra Zemuna, između Keja i Glavne ulice, između Opštine i Gospodske ulice u pešačkoj... 

SNAGA PRIRODE = zdrava hrana

SNAGA PRIRODE = zdrava hrana

Prodavnica zdrave hrane SNAGA PRIRODE misli na Vas i Vaš zdrav život. U Prvomajskoj ulici pre nešto više od dva meseca... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: