Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by On December - 15 - 2012 0 Comment

Žene su poznate po sposobnosti obavljanja više stvari odjednom. Osim svog posla, brige za decu i muža te brige za sebe, svaka žena u 21. veku trebala bi usvojiti ovih 15 veština i sposobnosti.

1. Prihvatiti kompliment

Mnoge žene se ne osećaju ugodno kad dobijaju komplimente jer smatraju da ih nisu zaslužile, pa često nespretno reagiraju na dobiveni kompliment. Ili ne reaguju uopše. Svoja postignuća i sposobnosti treba ceniti i znati zahvaliti na svakoj udeljenoj pohvali i komplimentu.

2. Znati reći NE

Često je teško odbiti zahteve okoline među kojima su i šef, prijatelji i članovi porodice. Svaka žena mora naučiti ponekad staviti sebe na prvo mesto, a to znači i ispred dece, partnera, kolega i šefa. Tek srećna i zadovoljna osoba može usrećiti druge.

3. Verovati svom instinktu

Naš unutrašnji predosećaj nam može pomoći u mnogim situacijama. Stoga je nužno naučiti slušati šta nam intuicija govori i imati poverenja u taj glas. Ženska intuicija nije urbani mit!

4. Imati samopouzdanja i gola

Vlastito telo je najlepši instrument koji imamo i treba ga prihvatiti takvo kakvo je. U spavaćoj sobi možete prilagoditi svetlo koje će laskati vašem golom telu, a muškarci su ionako najsrećniji kad ste goli.

5. Izaći iz kuće bez šminke

Svakodnevno nanošenje šminke obavezan je ritual mnogih žena. Ako ne možete zamisliti da izađete iz kuće nenašminkani, morate savladati “no make-up look”. Da biste izgledali sveže, nanesite laganu podlogu, nežno ružičasto rumenilo na jagodice obraza, jedan sloj maskare i bezbojni sjaj.6. Piti bez opijanja

Uživanje u kvalitetnom alkoholnom piću ne mora svaki put završiti pijanstvom i mučninom. Ne samo da pijanstvo nosi ružne posledice kao što su mamurluk i glavobolja, već pijane ne izgledate lepo, šarmantno i dostojanstveno. Pre nego ćete piti alkohol, najedite se i uz alkohol obavezno pijte običnu vodu!

7. Hodati u visokim potpeticama

Noge u visokim potpeticama izgledaju duže i vitkije, a takve cipele su jednostavno seksi. Ali ako želite izgledati seksi, morate naučiti hodati u štiklama.

8. Kupiti prikladan grudnjak

Prema nekim istraživanjima, 70 odsto žena nosi pogrešan broj grudnjaka. Grudnjak koji pristaje vašem telu daće vam više samopouzdanja i svaka odeća će izgledati bolje na vama. Nakon promena u težini ili nakon porođaja, obratite pažnju na promenu u veličini i obliku grudi.

9. Održavati svoj automobil

Žena koja vozi auto mora znati i kako brinuti o njemu. To znači da mora sama znati da promeni gumu i ulje,
natoči benzin, ali i razgovara s mehaničarom o redovnim servisima i popravkama.

10. Izaći iz loše veze

Da bi veza bila uspešna potrebno je zajedno s partnerom raditi na međusobnom odnosu. Ali u slučaju da nezadovoljstvo i svađe prevladavaju dobre trenutke, treba pronaći hrabrost i prekinuti takvu vezu.

11. Biti same

Lepo je imati podršku one posebne osobe u životu, ali partneru nije zadatak popraviti nečiji život. Slobodna žena mora da nauči da bude srećna kad nema muškaraca u životu.
12. Savladati kurs samoobrane

Nije nužno da će vam ikad zatrebati u svakodnevnom životu, ali savladavanje osnovnog kursa samoobrane svakoj ženi daje osećaj sigurnosti i samopouzdanja.

13. Organizujte se

Užurbani tempo života i bezbrojne obaveze dovode do preopterećenosti i stresa. Dobra organizacija vlastitog vremena može pomoći u sprečavanju gomilanja obaveza.

14. Savršeno kuvati barem jedno jelo

Nisu sve žene savršene kuvarice i domaćice, ali svaka bi trebala da zna da napravi barem jedno fantastično jelo po kojem će biti prepoznatljiva. Oduševite prijatelje na večeri koju ste sami pripremili odabirom menija koji će biti karakterističan samo za vas.

15. Kućne popravke

Promeniti sijalicu, okačiti sliku na zid i postaviti police u ormariću, sitne su popravke u kući koji ne moraju biti samo muški posao. Iako muškarci vole popravljati i raditi s alatom, to ne znači da žene to ne znaju uraditi same.

Izvor> Lepota&Zdravlje

Categories: Misli za svaki dan

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

“Egzakta – medika” zemunska poliklinika u Bežanijskoj ulici

“Egzakta – medika” zemunska poliklinika u Bežanijskoj ulici

Pored redovne zdravstvene zaštite koja se pruža u okviru državnih institucija u Zemunu, javila se potreba i za privatnim... 

Kakva kafa se sluzi u Rakia Baru Zemun?

Kakva kafa se sluzi u Rakia Baru Zemun?

Da li ste znali da se u novootvorenom Rakia Baru Zemun priprema neobicna kafa vrhunskog kvaliteta jedinstvena za podrucije... 

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

U Zemunu je u junu otvoren novi fitness studio Fit XS u Novogradskoj ulici. Ovo je vaša prilika da počnete odmah sa zdravim... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: