Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by eZemun On February - 8 - 2014 0 Comment

FMP – Mega Vizura 85:93 (20:28, 31:18, 10:28, 24:19)

(FOTO: V. Marković)

Mega Vizura, u skladu sa svojim imenom, pravi mega korake.

Kao debitant ABA lige već je rezervisala priznanje za najprijatnije iznenađenje na Jadranu, a od večeras će u svojoj istoriji imati najmanje i igranje finala Kupa Radivoja Koraća. Kapa dole za Milojevića i njegov tim.

Ako je u prvom polufinalu viđena sadašnjost Srbije, onda je drugi predstavljalo njenu budućnost.

Čvorović i Gudurić (19 poena) su nastavili tamo gde su stali protiv Partizana i još jednom demonstrirali zavidne šuterske veštine. Isto važi za Dunđerskog (17 poena) koji je pokazivao i više nego što je to bio slučaj u četvrtfinalu.

Sa druge strane, Dangubić je leteo, imao par akcija za poster, dok pametni potezi Micića (27 poena) i Miljenovića više nisu nikakva novost.

Veliku razliku pravio je i Jokić, jedan od onih na koje bi sigurno trebalo obratiti pažnju. Ukratko, bilo je uživanje gledati ih.

Škola koju je Mega Vizura prošla kroz ABA ligu videla se gotovo sve vreme. Tim Dejana Milojevića je tokom prvog poluvremena češće imao kontrolu, u 11. minutu i plus 10 (30:20), ali je isto tako lako gubio razliku.

Sve mane, a najveća je svakako neiskustvo, Panteri su anulirali velikim srcem. Ali, to se i očekuje od ekipa koju vodi Milan Gurović.

Iako bez Filipa Čovića koji je zbog brze četiri lične greške morao duže da se hladi, FMP je u odličnom ritmu otvorio treću četvrtinu i poveo sa 56:47.

Ali, tada se situacija okrenula za 180 stepeni. Avramović i Micić su ubacili trojke, Mega Vizura je stegla u odbrani, ređali su se dobri potezi sve za seriju 14:0.

Ubrzo se Micić udarao u grudi posle nove trojke, a odličan šuterski period potvrdio je i Miljenović, pa je razlika pred poslednju četvrtinu bila dvocifrena – 74:61.

Kraj se već tada nazirao, a kada je Radović (14 poena) ubacio trojku za 79:61 seo je i Milan Gurović. Ostalo je bila rutina.

Izvor Sportski Žurnal

Categories: Košarka

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Kakva kafa se sluzi u Rakia Baru Zemun?

Kakva kafa se sluzi u Rakia Baru Zemun?

Da li ste znali da se u novootvorenom Rakia Baru Zemun priprema neobicna kafa vrhunskog kvaliteta jedinstvena za podrucije... 

Kompanijske proslave: Rakia Bar Zemun – doživite Balkan experience

Kompanijske proslave: Rakia Bar Zemun – doživite Balkan experience

Rakia Bar Zemun – doživite pravi urbani Balkan experience Ovaj deo godine predstvlja vreme kada sve bolje kompanije... 

SNAGA PRIRODE = zdrava hrana

SNAGA PRIRODE = zdrava hrana

Prodavnica zdrave hrane SNAGA PRIRODE misli na Vas i Vaš zdrav život. U Prvomajskoj ulici pre nešto više od dva meseca... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: