Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by e-Zemun On June - 8 - 2017 0 Comment

08. jun 2017.

U organizaciji Ministarstva za poljoprivredu i zaštitu životne sredine – Republička direkcija za vode, u partnerstvu sa GO Zemun, Koka-kola sistemom, JKP ”Zelenilo – Beograd”, udruženjem Mladih istraživača Srbije, GIZ – Nemačka organizacija za tehničku saradnju i Svetskim fondom za prirodu WWF, tradicionalno organizuju manifestaciju ”Dan Dunava”.

Gradska opština Zemun aktivno učestvuje u organizaciji Centralne proslave koja će se održati na Zemunskom keju, u subotu 10. juna 2017. godine, sa početkom u 10 časova. Program predviđa raznovrsne radionice pod vođstvom Svetskog fonda za prirodu – WWF, Sekopana, Fakulteta za primenjenu ekologiju- FUTURA, Fakulteta za poslovne studije i pravo Univerziteta Union, Orijentiring saveza, Direkcije za vode, Mladih istraživača i Arhus centara ”Novi Beograd”, Udruženje ”Naša deca”, JKP Gradskog Zelenila, Sokoline Arta i Gradske opštine Zemun.

U umetničkom delu programa nastupiće učenici Muzičke škole ”Kosta Manojlović”, KUD Batajnica, dečiji folklorni ansambl KUD ”Branko Radičević”, Klub književnika ”Ivo Andrić” i ansambl etno pevanja OŠ ”Sveti Sava” iz Vrčina.

Osnovna ideja ove manifestacije je da širi svest među najmlađom populacijom o slivu reke Dunav, njenim različitostima, ali i sličnostima i značaju očuvanja vodnih resursa i njihovog održivog korišćenja.

Ova manifestacija je ustanovljena 2004. godine od strane Međunarodne komisije za zaštitu reke Dunav (International Commission for Danube Protection – ICPDR) i integralni je deo saradnje svih 14 zemalja potpisnica Konvencije o saradnji na zaštiti i održivom korišćenju reke Dunav (Konvencija o zaštiti reke Dunav).

Categories: Dnevne vesti, najnovije

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Kompanijske proslave: Rakia Bar Zemun – doživite Balkan experience

Kompanijske proslave: Rakia Bar Zemun – doživite Balkan experience

Rakia Bar Zemun – doživite pravi urbani Balkan experience Ovaj deo godine predstvlja vreme kada sve bolje kompanije... 

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

U Zemunu je u junu otvoren novi fitness studio Fit XS u Novogradskoj ulici. Ovo je vaša prilika da počnete odmah sa zdravim... 

“Egzakta – medika” zemunska poliklinika u Bežanijskoj ulici

“Egzakta – medika” zemunska poliklinika u Bežanijskoj ulici

Pored redovne zdravstvene zaštite koja se pruža u okviru državnih institucija u Zemunu, javila se potreba i za privatnim... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: