Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by e-Zemun On October - 27 - 2016 1 Comment

U ponedeljak, 24. oktobra 2016. godine održana je peta sednica Skupštine Gradske opštine Zemun.

Odbornici su doneli pet Odluka o dodeli javnih priznanja sa medaljom – Zaslužni građanin Zemuna: Milošu Kljajiću, direktoru i vlasniku firme „Melino relaks“ – u oblasti privrede; Nebojši Matiću, direktoru i vlasniku firme „Mikroelektronika“ – u oblasti privrede; Nebojši Iliću Ciletu, dramskom umetniku – u oblasti kulture i umetnosti; Milovanu Neškoviću, direktoru i vlasniku kompanije „Albo“ – u oblasti privrede i Željku Dimitrijeviću – u oblasti sporta; Odluku o dodeli povelje o javnom priznanju sa medaljom – Počasni građanin Zemuna – Boštjanu Trilaru, gradonačelniku Grada Kranja i Odluku o dodeli povelje o prijateljstvu sa ključem Zemuna grupi „Legende“.

U daljem radu, Skupština je usvojila Izveštaj o radu Uprave Gradske opštine Zemun za period od 01.01. do 30.06.2016. godine i Izveštaj o izvršenju budžeta Gradske opštine Zemun za period od 01.01. do 30.09.2016. godine, i razrešila funkcije zamenika opštinskog pravobranioca Danicu Simeunović, zbog odlaska u penziju.

naslovna-19

U nastavku sednice doneta su sledeća rešenja: Rešenje o davanju saglasnosti na Odluku o promeni poslovnog imena i skraćenog poslovnog imena Javnog preduzeća, Rešenje o izmenama Osnivačkog akta Javnog preduzeća za upravljanje poslovnim prostorom „Poslovni prostor Zemun“ i Rešenje o davanju saglasnosti na upotrebu imena Gradske opštine Zemun u nazivu Biroa za projektovanje i izgradnju „Građevinski centar Zemun“.

Na kraju zasedanja odbornici su usvojili Inicijativu Odborničke grupe Srpske napredne stranke i jednoglasno doneli Zaključak o preduzimanju mera za uređenje i održavanje spoljnog izgleda poslovnih i stambenih zgrada.

Izvor: Opština Zemun

Categories: Dnevne vesti, najnovije

One Response

  1. sini says:

    A zasto su Zasluzni!
    Molim vas,navedite zasto su zasluzni.
    Red je da znamo.

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Kakva kafa se sluzi u Rakia Baru Zemun?

Kakva kafa se sluzi u Rakia Baru Zemun?

Da li ste znali da se u novootvorenom Rakia Baru Zemun priprema neobicna kafa vrhunskog kvaliteta jedinstvena za podrucije... 

Otvoren Rakia Bar u centru Zemuna

Otvoren Rakia Bar u centru Zemuna

Početkom marta u samom srcu centra Zemuna, između Keja i Glavne ulice, između Opštine i Gospodske ulice u pešačkoj... 

Novi caffe “Porto” u Ruskoj ulici u Zemunu

Novi caffe “Porto” u Ruskoj ulici u Zemunu

U neobičnom ambijentu Ruske 22, naićićete na topli doček u okviru novootvorenog caffe-a “Porto”. Ovaj jedinstven... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: