Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by e-Zemun On June - 30 - 2017 0 Comment

Međunarodni 42. Festival monodrame i pantomime, čiji je osnivač Gradska opština Zemun, biće održan od 29. juna do 2. jula 2017. godine u Teatru ”Carte Blanche”, Ulica Karađorđeva br. 9 u Zemunu. Festival otvara doajen srpskog glumišta Rada Đuričin, 29. juna, sa početkom u 19 časova.

U takmičarskom delu programa publika će imati priliku da pogleda 12 predstava, osam monodrama i četiri pantomime. Pored gostiju iz regiona (Makedonija i Hrvatska) domaćinima će se pridružiti i gosti iz Turske, Izraela, Švedske i Hong Konga.

Festival će tradicionalno imati bogat prateći program. Festivalska publika je već imala priliku da prisustvuje promociji knjige Radomira Putnika ”Dramaturška analekta 2”, koja je održana 22. juna u Muzičkoj školi ”Kosta Manojlović”. U restoranu ”Stara carinarnica”, 1. jula, sa početkom u 11 časova, održaće se simultanka velemajstora Alise Marić sa učesnicima i gostima Festivala, a 2. jula sa početkom u 22.30 časova studenti glume Akademije umetnosti iz Novog Sada igraće predstavu ”Adam i Eva – sedam smrtnih grehova”, koja se prikazuje izvan takmičarske selekcije.

Na čelu ovogodišnjeg Saveta Festivala nalazi se glumac Predrag Miletić, a članovi su: Radomir Putnik, Rada Đuričin, Igor Bojović, Rastko Janković, Stevan Rodić i Vanja Stanivuk. Direktor Festivala je Borislav Balać, a selektor prof. dr Milovan Zdravković.

Više informacija na http://www.festmono-pan.org.rs/

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Studio SHOBOT – Photo & make up

Studio SHOBOT – Photo & make up

Studio SHOBOT je osnovan 2008. u Zemunu. Pored usluga izrade umetničkih i modnih fotografija, izrade book-ova, pruža i... 

SNAGA PRIRODE = zdrava hrana

SNAGA PRIRODE = zdrava hrana

Prodavnica zdrave hrane SNAGA PRIRODE misli na Vas i Vaš zdrav život. U Prvomajskoj ulici pre nešto više od dva meseca... 

Sajt za Jeftina putovanja – svetske destinacije za male pare

Sajt za Jeftina putovanja – svetske destinacije za male pare

Kako da stignete avionom za 32€ do Žemeve, ili za 232€ do Indije. Kako uštedeti 20% na cenama aviokarata ili pronaći... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: