Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by e-Zemun On May - 13 - 2017 0 Comment

12. maj 2017.

Gradska opština Zemun organizuje tradicionalnu manifestaciju „Najlepša cvetna aleja Zemuna 2017. godine“ čiji je cilj čistiji, zeleniji i lepši Zemun, podizanje ekološke svesti o značaju i unapređenju zelenih površina, kao i druženje i negovanje odnosa među ljudima.

U takmičenju učestvuju građani Zemuna, privredna preduzeća, školske i predškolske ustanove, kao i svi koji tokom proleća čiste, uređuju i ozelenjavaju jednu od sledećih kategorija: baštu, blokovsko zelenilo, balkon, školsko dvorište, predškolsko dvorište zelenu površinu ispred i oko poslovnog prostora.

Najbolji u svim kategorijama biće nagrađeni na svečanosti 16. juna 2017. godine u 13.00 časova u Gradskoj opštini Zemun, Magistratski trg 1, gornji foaje.

U akciji „Najlepša cvetna aleja Zemuna 2017. godine“, žiri, pored izbora za nagradu Zemuna, donosi odluku ko će predstavljati Zemun na gradskom takmičenju. Zainteresovani se mogu prijaviti od 15. maja do 8. juna 2017. godine na telefone 3778-482, 062/8019 067, ili putem elektronske pošte – zoran.mutavdzic@zemun.rs .

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Fiat servis Goran – Altina

Fiat servis Goran – Altina

Možda vam kažu da mu posvećujete previše vremena, da je postao vaš ljubimac. Svesni ste da nigde ne idete bez njega,... 

Lasersko skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije

Razmišljate o laserskom skidanju dioptrije? Čuli ste da je moguće da ponovo progledate perfektno, bez bilo kakvih pomagala,... 

SNAGA PRIRODE = zdrava hrana

SNAGA PRIRODE = zdrava hrana

Prodavnica zdrave hrane SNAGA PRIRODE misli na Vas i Vaš zdrav život. U Prvomajskoj ulici pre nešto više od dva meseca... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: