Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by e-Zemun On July - 8 - 2013 0 Comment

orković prvi vozač sa Balkana koji će u jednom od najatraktivnijih takmičenja voziti Chevrolet

Pre samo dva dana kada je iz Francuske stigla loša vest da je kvar motora Seat Leona – automobila sa kojim je naš as zabeležio istorijsku pobedu u Austriji – nerešiv do naredne trke svima se činilo da Dušan Borković neće biti u prilici da vozi na trkama na Siciliji narednog vikenda. Svima, ali ne i Dušanu Borkoviću i Kompaniji NIS. U poslednji čas sa uspehom je rešen neplanirani problem sa automobilom.

U Engleskoj je obezbeđeno vrhunsko Chevrolet vozilo o čijim mogućnostima govori podatak da ga je sklapao i održavao RML – renomirani Chevroletov fabrički tim. Srpski i evropski auto as na predstojećim takmičenjima voziće automobil kakav i priliči njegovim mogućnostima i ambicijama.

Poseban kuriozitet predstavlja činjenica da će Borković biti ne samo prvi Srbin za volanom Chevrolet-a u jednom od najprestižnijih takmičenja koje  se organizuje FIA već i prvi vozač sa ovih prostora u Chevroletu.

borkovic

“Nismo se predavali i uspeli smo. Verovao sam da ćemo i iz ovog problema izaći jači i to se i dogodilo. Zahvaljujući NIS Petrolu obezbedili smo Chevrolet auto koji ću voziti u završnici debitantske sezone u ovom velikom takmičenju. Idemo ka novim uspesima na radost naših navijača u Srbiji i širom sveta. Hvala NIS Petrolu  i celoj kompaniji NIS što veruju u mene.

U ekspresnom roku NIS Petrol Racing Team uspeo je i da u saradnji sa vrhunskim stručnjacima iskreira dizajn Borkovićevog Chevroleta koji će voziti na predstojećim ETCC trkama na Siciliji (14.07.2013.) i u Češkoj (06.10.2013.) – (u prilogu Vam dostavljamo sliku kako će izgledati automobil).

“Borković prešao u Chevrolet” glavna  je vest koja je danas postavljena na oficijelnom sajtu FIA ETCC (http://www.fiaetcc.com/html/default.asp).

Prenos ETCC trka sa autodroma u Pergusi (Sicilija) ljubitelji automobilzma u Srbiji mogu pratiti u nedelju na RTS 2 (12:00) i Europsport 1 (11:15).

PR NIS Petrol Racing Team

Categories: Auto, Zanimljivosti

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

SNAGA PRIRODE = zdrava hrana

SNAGA PRIRODE = zdrava hrana

Prodavnica zdrave hrane SNAGA PRIRODE misli na Vas i Vaš zdrav život. U Prvomajskoj ulici pre nešto više od dva meseca... 

Otvoren Rakia Bar u centru Zemuna

Otvoren Rakia Bar u centru Zemuna

Početkom marta u samom srcu centra Zemuna, između Keja i Glavne ulice, između Opštine i Gospodske ulice u pešačkoj... 

Fiat servis Goran – Altina

Fiat servis Goran – Altina

Možda vam kažu da mu posvećujete previše vremena, da je postao vaš ljubimac. Svesni ste da nigde ne idete bez njega,... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: