Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by e-Zemun On February - 12 - 2015 0 Comment

Beograd – (Februar, 2015) – Humanity.com, online platforma za upravljanje ljudskim resursima malih i srednjih preduzeća, osigurala je investicije u iznosu od 9 miliona dolara.

Sredstva će biti usmerena u svrhu podrške i daljeg razvoja Humanity platforme, naslednika Shiftplanning aplikacije, začetnika i lidera na tržištu softvera za online organizovanje smenskog rada.

Humaniti office Beograd

Humanity uključuje široku lepezu funkcionalnosti koje će nadopunjivati osnovnu – upravljanje ljudskim resursima. Predviđanje prodaje, troškova radne snage, evidencija vremena dolaska na posao, platni izveštaji, upravljanje bolovanjima i odmorima i sigurna platforma za komunikaciju su ono što čini Humanity dovoljno fleksibilnim za potrebe bilo kog preduzeća i njegovih zaposlenih. Iako je naš proizvod namenjen malim i srednjim preduzećima, industrije koje najviše koriste našu aplikaciju su: ugostiteljstvo, trgovina i medicinske ustanove.

Koristeći našu platformu, zaposleni mogu da komuniciraju sa kolegama, putem računara ili mobilnih uređaja, sa bilo koje lokacije.

“Oslanjajući se na iskustvo koje smo stegli u prethodnih 5 godina, kreiramo novu generaciju platforme za upravljanje ljudskim resursima, kako bi kompanije mogle da se fokusiraju na njihov najvažniji resurs – njihove zaposlene,” rekao je Ryan Fyfe, osnivač i CEO kompanije Humanity. “Očekujemo da će naši prihodi i veličina tima porasti za više od 100% u 2015., dok nastavljamo da ulažemo u razvoj proizvoda.”

O Humanity.com

humanity_logo_no_tagline_CMYK_white

Osnovan kao Shiftplanning.com 2010, Humanity je sveobuhvatna platforma za upravljanje ljudskim resursima malih i srednjih preduzeća. Sedište kompanije se nalazi u San Francisku.

Humanity platforma je u potpunosti razvijena u Beogradu od strane tima vrhunskih programera i dizajnera.

U ovom trenutku, u Beogradu, zapošljavamo 58 mladih i kreativnih profesionalaca, a naš tim nastavlja da raste. Za više informacija, posetite: Humanity.com/jobs .

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Otvoren Gift shop u okviru Rakia Bara Zemun

Otvoren Gift shop u okviru Rakia Bara Zemun

Rakia Bar Zemun otvaren je početkom marta u centru Zemuna. Lokal se nalazi u neposrednoj blizini Opštine Zemun, Gospodske... 

Optik Profesional brine o vašem vidu

Optik Profesional brine o vašem vidu

Vaše oči su vaš prozor u svet, pa ukoliko želite jasno da vidite i doživite svet oko sebe potrebno je da imate dobar... 

Sajt za Jeftina putovanja – svetske destinacije za male pare

Sajt za Jeftina putovanja – svetske destinacije za male pare

Kako da stignete avionom za 32€ do Žemeve, ili za 232€ do Indije. Kako uštedeti 20% na cenama aviokarata ili pronaći... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: