Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by e-Zemun On June - 30 - 2013 1 Comment

Pored redovne zdravstvene zaštite koja se pruža u okviru državnih institucija u Zemunu, javila se potreba i za privatnim klinikama koje bi pružile zdravstvene usluge, preglede i savete bez čekanja i u prijatnoj atmosferi. Novootvorena Poliklinika EGZAKTA MEDIKA nalazi se u centru Zemunu, u Bežanijskoj ulici broj 5.

U Poliklinici rade zaposleni: internista-kardiolog, oftalmolog, otorinolaringolog i ginekolog. Dragoceni saradnici sa znanjima i velikim iskustvom u svojoj oblasti medicine kojima Poliklinika ukazuje ne samo veliko profesionalno  poverenje u  lečenju pacijenata, već i zadatak takvog oblikovanja profila Poliklinike koji će uspostaviti i unaprediti  njene dobru  poziciju u sistemu zdravstvene zaštite građana u Zemunu. U Poliklinici takođe rade, po zahtevu lekara ili po zahtevu samih pacijenata, brojni poznati i priznati lekari specijalisti, kolege konsultanti iz srodnih oblasti medicine.

egzakta

Osnovni cilj  Poliklinike  EGZAKTA MEDIKA jeste da bude mesto gde će se pacijenti osećati kao uvaženi ljudi, koji se primaju i slušaju sa najvećom pažnjom,  gde se  njihovi zdravstveni problemi  rešavaju stručno, racionalno i efikasno. Za ispunjenje tog cilja smatramo da je bitna međusobna saradnja i komunikacija u dijagnostici i mogućoj neinvazivnoj terapiji, kao i preporuke po pitanju dopunskih specifičnih dijagnostičkih i terapijskih procedura. Iz tih razloga, kriterijumi za izbor lekara koji rade u Poliklinici, bilo kao stalno zaposleni ili kao konsultanti, je da se radi o lekarima sa bogatim profesionalnim iskustvom, pacijentima koje prate i poznaju već dugo, kao i saznanjem  da se međusobno poznaju, profesionalno sarađuju i lično se uvažavaju.

U Poliklinici EGZAKTA MEDIKA moguće je obaviti brojne dijagnostičke preglede, počev od ozbiljne i dobro organizovane laboratorijeultrazvučne dijagnostike: srca, stomaka, štitne šljezde, karlice, ks sa kolor doplerom, ginekološkog ultra zvuka, spirometrije, audiometrije i timpanometrije, kompjuterizovanog vidnog polja itd. Aparati sa kojima Poliklinika raspolaže su moderni atestirani uređaji, na kojima je potpuno bezbedno obavljati preglede. Ovde je moguće obaviti vrlo značajne konsultacije kliničkog psihologa, ali jedinstvena i prvi put u Zemunu uvedena slana soba u terapeutske svrhe.

poliklinika zemun

Procenjujući značaj i posebno veliko  interesovanje za teme i probleme savremenog života i nesnalaženja pojedinca ili grupa koje dovode do pojedinačne ili grupne patologije, Poliklinika je organizovala besplatna psihološka savetovališta, koja u obliku okruglog stola vodi klinički psiholog.

Konkretno, kao usluge Poliklinike definisali smo više vidova odnosno nivoa preventivnih dijagnostičkih pregleda ili paketa pregleda, određujući se prema značaju, učestalosti  ili dobi populacije. Planiramo da rezultate tih pregleda, osim što ih prezentujemo svakom pojedincu u vidu sintetizovanog zaključka, povežemo, uporedimo sa podacima iz literature i učestvujemo ili sami organizujemo stručne sastanke u okviru KME i verifikujemo opšte zaključke Doprinoseći time obogaćivanju znanja i sposobnosti naših lekara i savremenoj  medicinskoj praksi  na jednom višem  nivou, u cilju da populacija na ovim prostorima  bude zdravija i bolja, rad Poliklinike na preventivnoj zdravstvenoj zaštiti smatramo svojim visokim ciljem i prioritetnim zadatkom.

Pregledi se u poliklnici mogu zakazati i online na njihovom web-sajtu. Poliklinika nudi pakete preventivnih zdravstvenih usluga – kako bi građani mogli da se uvere u svoje zdravstveno stanje. Ponedeljkom je dan za penzionere, kada se odobrava popust za sve građane starije od 60 godina, a pregledi se u poliklinici mogu obaviti i vikendom uz česte popuste i pogodnosti koji se redovno mogu pronaći na sajtu klinike.

Poliklinika “Egzakta Medika”

ulica Bežanijska br. 5

Telefon: 011 373 90 45, 630 11 54, 630 11 64.

Mail: office@poliklinika-egzakta.rs

Sajt: www.poliklinika-egzakta.rs

Categories: Akcije

One Response

  1. fathy says:

    I want treatment in the clinic
    Do you provide a letter of invitation for Visa?
    Thank you

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Lasersko skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije

Razmišljate o laserskom skidanju dioptrije? Čuli ste da je moguće da ponovo progledate perfektno, bez bilo kakvih pomagala,... 

Kompanijske proslave: Rakia Bar Zemun – doživite Balkan experience

Kompanijske proslave: Rakia Bar Zemun – doživite Balkan experience

Rakia Bar Zemun – doživite pravi urbani Balkan experience Ovaj deo godine predstvlja vreme kada sve bolje kompanije... 

Studio SHOBOT – Photo & make up

Studio SHOBOT – Photo & make up

Studio SHOBOT je osnovan 2008. u Zemunu. Pored usluga izrade umetničkih i modnih fotografija, izrade book-ova, pruža i... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: