Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by On October - 26 - 2011 2 Comments

Možda vam kažu da mu posvećujete previše vremena, da je postao vaš ljubimac. Svesni ste da nigde ne idete bez njega, jer je  ipak on vaš najbolji prijatelj.  I dok “hvatate” sebe da ste nasamo sa njim uz muziku koju volite, uviđate da ne možete bez njega. Međutim, dođe trenutak kada je potrebno, za njegovo i vaše dobro, da ga na kratko prepustite drugome.

Sigurnost je ono sto želimo i sebi i  drugima, a kada je u pitanju naš ljubimac, četvorotočkaš, želimo da bude što duže u dobrom stanju. Da bismo to osigurali, potrebno je izvršiti njegovo redovno servisiranje. Redovan servis automobila podrazumeva promenu motornog ulja,  vode i  antifrza, promenu filtera za vazduh i ulje, proveru kočnica i pneumatika, kao i reglažu prednjeg trapa. Sve ove promene su uslovljene brojem pređenih kilometara. Ukoliko vaš  ljubimac nosi znak marke Fiat ili Lancia, pravo mesto za njegovo servisiranje je automehaničarska radnja Goran.

Auto servis Goran postoji dvanaest godina, a na novoj lokaciji, u ulici Dragiše Vasića 18, je poslednjih šest  godina. Svoju radnu deceniju, posvetili su servisiranju automobila marke Fiat i Lancia, a od 2007. godine servis proširuje svoju delatnost u trgovinsko-automehaničarsku radnju – SZTR Goran. Tako da će vam na jednom mestu  rešiti problem servisa i problem rezervnih auto-delova, s tim što dobijate garanciju i na delove i na uslugu.. Međutim, za stalne klijente, servis je obezbedio i pomoć na putu u vidu šlep službe

Zahvaljujući stručnom kadru, koji je obučen za primenu novih metoda rada na najnovijim  modelima Fiat i Lancia, u  rekordno kratkom roku rešiće vam  problem nedostajućih delova i servisa  za vaše vozilo. Neke od usluaga ovog servisa su:

Kompjuterska dijagnostika za sve modele

Automobile novije proizvodnje karakterišu ugrađeni elektronski sistemi koji omogućavaju kompjutersko pronalaženje grešaka ili kvara na automobilu. Prednost ovakvih sistema jeste što se prilikom kvara, informacija o njegovom nastanku pamti i prilikom povezivanja sa dijagnostičkim uređajem identifikuje, tako da serviser ima informaciju o tačnom kvaru, a da nije zavirio u unutrašnjost haube.

Punjenje i servis klime

Redovno servisiranje klime je neophodno kako u stanu, tako i  u automobilu. Ugradnja klime  nije jeftina, ali omogućava da se osećate prijatno za vreme tropskih vrućina. Servis klime za vozila do pet godina starosti je potrebno uraditi na dve godine, dok kod starijih automobila ovakav  servis treba uraditi svake godine. Servis podrazumeva zamenu gasa, odnosno freona. Freon je smeša gasa i ulja,  nalazi se u sistemu pod određenim pritiskom koji zavisi od spoljne temperature i temperature motora. Ukoliko vam se pojavi neprijatan miris iz klime znači da je potrebno i dezinfikovati sistem.

Pored ovih u auto servisu Goran možete obaviti sve vrste popravki na vašem vozilu, kao što su:  redovni servis, veliki servis, auto-mehanika, popravke auto-elektrike,  popravka auto-elektronike, kompletan servis trapa (vešanja) vozila, čišćenje dizni, kao i  ostale specijalizovane usluge.

Adresa: Dragiša Vasić 18, Zemun

Kontakt: 011/ 21-93-543

sajt: www.fiatservis.rs

Radno vreme:

Radnim danima 08 – 17 h

Subotom 08 – 14 h

Nedeljom ne radi

Categories: Akcije

2 Responses

  1. zzz says:

    Koliko kosta ovakva reklama kod vas na sajtu? Za vasu informaciju ima u Zemunu i drugih servisa osim doticnog koji su osnovani pre nego sto se gospodin i rodio pa nepisete o njima svaka vam cast na profesionalnosti

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Lasersko skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije

Razmišljate o laserskom skidanju dioptrije? Čuli ste da je moguće da ponovo progledate perfektno, bez bilo kakvih pomagala,... 

“Egzakta – medika” zemunska poliklinika u Bežanijskoj ulici

“Egzakta – medika” zemunska poliklinika u Bežanijskoj ulici

Pored redovne zdravstvene zaštite koja se pruža u okviru državnih institucija u Zemunu, javila se potreba i za privatnim... 

Otvoren Rakia Bar u centru Zemuna

Otvoren Rakia Bar u centru Zemuna

Početkom marta u samom srcu centra Zemuna, između Keja i Glavne ulice, između Opštine i Gospodske ulice u pešačkoj... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: