Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by On March - 5 - 2011 0 Comment

Studio SHOBOT je osnovan 2008. u Zemunu. Pored usluga izrade umetničkih i modnih fotografija, izrade book-ova, pruža i usluge profesionalne šmike, video snimanja, montaže i druge vizuelne umetničko-scenske usluge. Sam studio se prostire na preko 150kvm, i pruža mogućnost profesionalnog, komfornog snimanja vrhunskog kvaliteta u Beogradu.

Fotograf Filip Šobot, 2007. dobija dvostruku nagradu publike i kritike fotografskog konkursa na nacionalnom nivou sajta nadlanu.com, a 2010. bio je nezvanično proglašen najboljim mladim fotografom na Balkanu, dok ga je časopis The Men iste godine svrstao u najuticajnije fotografe u Srbiji.

Sa druge strane umetnica, šminkerka i stilista Ivana Stoilov-Šobot pobrala velike pohvale od holivudskih glumaca pa do najpoznatijih ljudi srpske javne scene za svoj rad, a bila je i dugogodišnji saradnik-predavač u školi šminke Dragana Vurdelje u Beogradu.

Studio je na početku sarađivao sa magazinom Standard, kao i časopisima CKM, FHM i Hair Style, Stil, Svet…Takođe studio je bio angažovan i  na brojnim marketinškim kampanjama, uključujući i kampanju Vinarije Aleksandrović…

Mladi umetnički par imao je zajedničku humanitarnu izložbu konceptualnih fotografija prošle godine u Italiji, čiji su svi eksponati prodati iste večeri.

Neke od poznatih osoba koje su poverile svoje poverenje u ruke studija SHOBOT su: Jelena Janković, Olja Ivanjicki, Raša Popov, Ognjen Amidžić, Marinko Madžgalj, Tijana Stajšič, Anabela, Mia Borisavljević, Milan Stanković, Zvonko Marković, Rada Manojlović, Nataša Kojić, Snežana Perić, Milica Todorović i mnogi drugi

Takođe u saradnji sa umetnicima sa Više škole za dizajn i Akademije umetnosti Studio SHOBOT pruža kompletnu  uslugu multimedijalnog predstavljanja javnim ličnostima, modelima i svima koji žele da imaju vrhunsku ličnu prezentaciju po povoljnoj ceni.

Takođe Studio povremeno izlazi sa akcijama i specijalnim ponudama kojim svoj rad približava širem krugu zainteresovanih za profesionalnu fotografiju, a ukoliko ste zainteresovani više informacija možete dobiti na sajtu e-Zemun.rs.

Više informacija možete dobiti:

Filip Šobot – 064/ 165 30 94

www.shobot.rs

Pogledajte deo radova Studia SHOBOT…

Categories: Akcije

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Studio SHOBOT – Photo & make up

Studio SHOBOT – Photo & make up

Studio SHOBOT je osnovan 2008. u Zemunu. Pored usluga izrade umetničkih i modnih fotografija, izrade book-ova, pruža i... 

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

U Zemunu je u junu otvoren novi fitness studio Fit XS u Novogradskoj ulici. Ovo je vaša prilika da počnete odmah sa zdravim... 

Novi caffe “Porto” u Ruskoj ulici u Zemunu

Novi caffe “Porto” u Ruskoj ulici u Zemunu

U neobičnom ambijentu Ruske 22, naićićete na topli doček u okviru novootvorenog caffe-a “Porto”. Ovaj jedinstven... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: