Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by e-Zemun On January - 10 - 2014 0 Comment

Rakia Bar Zemun otvaren je početkom marta u centru Zemuna. Lokal se nalazi u neposrednoj blizini Opštine Zemun, Gospodske ulice i pijace Zemun, na jednoj od najlepših lokacija u gradu na adresi Magistratski trg 10.

Rakia Bar je odličan izbor ukoliko želite da popijete jutarnju kafu (iz Pržionice) ili aperitiv pred ručak, probate Moritz Eis sladoled, dođete da se ispričate sa iprijateljima u toku popodneva, ispijete piće pred večernji izlazak ili rešite da veče provedete u prijatnoj atmosferi bara pijuckajući neku od prirodnih rakija koje se nalaze u ponudi.

Rakia bar Zemun

Od maja meseca u okviru Rakia Bara Zemun radi i Gift shop gde se mogu kupiti rakije Selekcija iz proizvodnje Rakia Bara poput najtraženije dunje barik 0,7l, kajsije 0,7l, bele dunje 0,7, rakijskog likera Malena malina i višnja 0,75, medovine 0,7l. Cena se kreću od 1390 – 2340 din po flaši, a ponuda će se konstantno proširivati. U najskorije vreme očekujemo Vilinu travu – šljivovicu sa medom i različitim aromatičnim biljem.

rakia-bar

Takođe u okviru shop-a mogu se nabaviti jedinstvene i zanimljive rakije u tubi Malena višnja i malina 0,05l po ceni od 250 din, kao i originalni čokanji različitih ukusa.

Ovo je odličan način da iznenadite vaše najbliže za rođendane, slave i ostale povode, prigodan poslovni poklon, kao i originalani poklon proizvod visokog kvaliteta koji će oduševiti vaše goste iz inostranstva.

Rakia bar Zemun na Facebook-u.

Categories: Akcije, Poslovi

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Optik Profesional brine o vašem vidu

Optik Profesional brine o vašem vidu

Vaše oči su vaš prozor u svet, pa ukoliko želite jasno da vidite i doživite svet oko sebe potrebno je da imate dobar... 

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

U Zemunu je u junu otvoren novi fitness studio Fit XS u Novogradskoj ulici. Ovo je vaša prilika da počnete odmah sa zdravim... 

What to visit in Zemun: short tourist guide

What to visit in Zemun: short tourist guide

When you are in Zemun there are many things to visit. Architecture of nowadays city center is mostly from 17 – 19th... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: