Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by e-Zemun On May - 13 - 2016 0 Comment

Gradska opština Zemun organizuje tradicionalnu akciju „Najlepša cvetna aleja Zemuna 2016. godine“ čiji je cilj čistiji, zeleniji i lepši Zemun, podizanje ekološke svesti o značaju i unapređenju zelenih površina, kao i druženje i negovanje odnosa među ljudima.

CVETNA-ALEJA-ZEMUNA2
U takmičenju učestvuju građani Zemuna, privredna preduzeća, školske i predškolske ustanove, kao i svi koji tokom proleća čiste, uređuju i ozelenjavaju jednu od sledećih kategorija: baštu, blokovsko zelenilo, balkon, školsko dvorište, predškolsko dvorište zelenu površinu ispred i oko poslovnog prostora.

Najbolji u svim kategorijama biće nagrađeni na svečanosti 17. juna 2016. godine u 13.00 časova u Gradskoj opštini Zemun, Magistratski trg 1, gornji foaje.

U akciji „Najlepša cvetna aleja Zemuna 2016. godine“, žiri, pored izbora za nagradu Zemuna, donosi odluku ko će predstavljati Zemun na gradskom takmičenju „Za zeleniji Beograd 2016. godine“, koje organizuje JKP „Zelenilo Beograd“ .

Zainteresovani se mogu prijaviti od 9. maja do 28. maja 2016. godine na telefone 3778-508, 3778-554, 062/8019 067, ili putem elektronske pošte – zoran.mutavdzic@zemun.rs .

Izvor: Opština Zemun

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

“Egzakta – medika” zemunska poliklinika u Bežanijskoj ulici

“Egzakta – medika” zemunska poliklinika u Bežanijskoj ulici

Pored redovne zdravstvene zaštite koja se pruža u okviru državnih institucija u Zemunu, javila se potreba i za privatnim... 

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

U Zemunu je u junu otvoren novi fitness studio Fit XS u Novogradskoj ulici. Ovo je vaša prilika da počnete odmah sa zdravim... 

Studio SHOBOT – Photo & make up

Studio SHOBOT – Photo & make up

Studio SHOBOT je osnovan 2008. u Zemunu. Pored usluga izrade umetničkih i modnih fotografija, izrade book-ova, pruža i... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: