Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by e-Zemun On April - 26 - 2016 0 Comment

Gavrilo Kovačević, član Privremenog organa GO Zemun i Ivan Sočo direktor JKP ”Gradske pijace” obišli su radove na Zemunskoj pijaci.

Sa rekonstrukcijom Masarikovog trga počelo se 15. aprila, predviđeno je da radovi traju 60 dana, i čuvena Zemunska pijaca biće popločana granitnom kaldrmom.
foto-2-radovi-piajac
”Zemunska pijaca je svojevrstan brend, i omiljena beogradska pijaca, sa kvalitetnim proizvodima i alaskom pijacom. U prethodnom periodu, uređenjem, Zemun je dobio prvu trg-pijacu, gde se održavaju različite manifestacije, od vinskog trga do proslave Nove godine. Modernizacijom kapaciteta i rekonstrukcijom, Zemunska pijaca postaće autentična arhitektonska celina okružena zdanjima iz 19. veka. Podizanje kvaliteta života građana Zemun je naš prioritet” istakao je član Privremenog organa Gavrilo Kovačević.

Po rečim direktora ”Pijaca” Ivana Soča, beogradske pijace postaju turistički centri, sa profesionalnim prodavcima, zadovoljnim kupcima, i kutkom za degustaciju proizvoda.

naslovna-radovi-pijaca
”Zemunska pijaca je u 19. veku bila najmodernija pijaca Balkana i mala je u tim vremenima uslugu kućne dostave. Rekonstrukcijom pijaca unapređujemo poslovanje i postavljamo nove standarde u plasiranju svežih namirnica”, istakao je Sočo.

Pre početka postavljanja kaldrme, bila je neophodna zamena kanalizacionih i vodovodnih cevi, što je proteklih nedelja radio ”Beogradski vodovod i kanalizacija”, a i ekipe JKP ”Beogradske elektrane” rade na saniranju toplovoda.

Izvor> Opština Zemun

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Kompanijske proslave: Rakia Bar Zemun – doživite Balkan experience

Kompanijske proslave: Rakia Bar Zemun – doživite Balkan experience

Rakia Bar Zemun – doživite pravi urbani Balkan experience Ovaj deo godine predstvlja vreme kada sve bolje kompanije... 

Kakva kafa se sluzi u Rakia Baru Zemun?

Kakva kafa se sluzi u Rakia Baru Zemun?

Da li ste znali da se u novootvorenom Rakia Baru Zemun priprema neobicna kafa vrhunskog kvaliteta jedinstvena za podrucije... 

Optik Profesional brine o vašem vidu

Optik Profesional brine o vašem vidu

Vaše oči su vaš prozor u svet, pa ukoliko želite jasno da vidite i doživite svet oko sebe potrebno je da imate dobar... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: