Fiat Servis Goran Medija-net Adresar zemun Studio Shobot Olimpik Brendovi
Caffe Pizzeria Maggiore e-Zemun Magazin Ocna bolnica Profesional

Zemun portal e-Zemun

Posted by e-Zemun On April - 26 - 2016 0 Comment

Gavrilo Kovačević, član Privremenog organa GO Zemun i Ivan Sočo direktor JKP ”Gradske pijace” obišli su radove na Zemunskoj pijaci.

Sa rekonstrukcijom Masarikovog trga počelo se 15. aprila, predviđeno je da radovi traju 60 dana, i čuvena Zemunska pijaca biće popločana granitnom kaldrmom.
foto-2-radovi-piajac
”Zemunska pijaca je svojevrstan brend, i omiljena beogradska pijaca, sa kvalitetnim proizvodima i alaskom pijacom. U prethodnom periodu, uređenjem, Zemun je dobio prvu trg-pijacu, gde se održavaju različite manifestacije, od vinskog trga do proslave Nove godine. Modernizacijom kapaciteta i rekonstrukcijom, Zemunska pijaca postaće autentična arhitektonska celina okružena zdanjima iz 19. veka. Podizanje kvaliteta života građana Zemun je naš prioritet” istakao je član Privremenog organa Gavrilo Kovačević.

Po rečim direktora ”Pijaca” Ivana Soča, beogradske pijace postaju turistički centri, sa profesionalnim prodavcima, zadovoljnim kupcima, i kutkom za degustaciju proizvoda.

naslovna-radovi-pijaca
”Zemunska pijaca je u 19. veku bila najmodernija pijaca Balkana i mala je u tim vremenima uslugu kućne dostave. Rekonstrukcijom pijaca unapređujemo poslovanje i postavljamo nove standarde u plasiranju svežih namirnica”, istakao je Sočo.

Pre početka postavljanja kaldrme, bila je neophodna zamena kanalizacionih i vodovodnih cevi, što je proteklih nedelja radio ”Beogradski vodovod i kanalizacija”, a i ekipe JKP ”Beogradske elektrane” rade na saniranju toplovoda.

Izvor> Opština Zemun

Leave a Reply

Prijatelji sajta

Stomatoloske ordinacije

Izdvajamo:

Sajt za Jeftina putovanja – svetske destinacije za male pare

Sajt za Jeftina putovanja – svetske destinacije za male pare

Kako da stignete avionom za 32€ do Žemeve, ili za 232€ do Indije. Kako uštedeti 20% na cenama aviokarata ili pronaći... 

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

Otvoren novi fitness studio “Fit XS” u Zemunu

U Zemunu je u junu otvoren novi fitness studio Fit XS u Novogradskoj ulici. Ovo je vaša prilika da počnete odmah sa zdravim... 

Studio SHOBOT – Photo & make up

Studio SHOBOT – Photo & make up

Studio SHOBOT je osnovan 2008. u Zemunu. Pored usluga izrade umetničkih i modnih fotografija, izrade book-ova, pruža i... 

prikazi sve

Prijava za newsletter i promocije: